Рекламни елементи

Билборд тип Пиза

Описание

Идея Комм разполага с най-голямата мрежа от рекламни съоръжения, покриващи повече от 20 града в страната и републиканската пътна мрежа. Поставени са на ключови места, характеризиращи се със силен трафик.

Детайли

Размери: 4х3 м

Носител: винил

Билборд тип Скролер

Описание

Идея Комм има изключително добре разработена мрежа от билбордове тип Скролер. Доказано ефективен формат с отлични възможности за гъвкаво планиране спрямо бюджет и видимост.

Детайли

Размери: 9 м²; 12 м²

Носител: Pretex paper

Мегаборд

Описание

Мегабордът, освен че покрива максимално добре изискването за видимост, е и един от най-впечатляващите формати за външната реклама. Подходящ за рекламиране на всякакъв вид продукти и услуги.

Детайли

Размери: 8,30х3,30 м; 12x4 м; 12х5 м; 8х4 м; 8x5 м

Носител: винил

City lights

Описание

Рекламните съоръжения тип City Lights дават възможност за идеална видимост на централни градски места с голям поток от хора. Идея Комм притежава повече от 30 съоръжения тип City light, разположени на стратегически места в големи градове.

Детайли

Размери: 1,20х1,80 м

Носител: хартия

Спирки

Описание

Този тип рекламните съоръжения са  насочени към активни хора, ползващи обществения транспорт. Те дават възможност за идеална видимост както на централни градски места с голям поток от хора, така и в периферните райони.

Детайли

Размери: 1,20х1,80 м

Носител: хартия